Cum cumpar?

Cu bani, ca mai peste tot.
Doar ca mai putini decat in alte magazine pentru ca vorbim de lucruri second hand.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt:

1. Cont pe GarageSale

Iti poti face cont aici. Dupa ce ti-ai facut contul vei primi un mail de confirmare pe adresa cu care te-ai inregistrat. Da click pe linkul primit in mail pentru a confirma deschiderea contului.


2. Completeaza-ti datele

Dupa ce te-ai logat pe site, intra in sectiunea "Contul meu/Editeaza profil" si completeaza datele:

  • nume si prenume - nu vor fi facute niciodata publice. Toti ceilalti utilizatori iti vor vedea doar "username"-ul, nu si numele real;
  • adresa de corespondenta - e obligatorie daca vrei sa cumperi ceva, pentru ca potentialul vanzator sa stie unde sa expedieze produsul;
  • telefon - completand acest camp iti faci public numarul de telefon pentru ca vanzatorul sa te poata contacta. Daca nu vrei sa iti lasi telefonul, e ok. Te poate contacta pe adresa de mail. Telefonul nu este obligatoriu;
  • despre mine - e campul in care poti comunica potentialilor parteneri de tranzactionare cateva date despre tine.


3. Navigheaza si cumpara

Dupa ce ti-ai completat datele poti fie sa te plimbi printre categorii, fie sa folosesti bara de search pentru a cauta ceva anume. Cand ai gasit ceva sa iti placa intra in pagina produsului unde ai doua variante:

  1. "comanda acum" - daca vrei sigur produsul respectiv poti apasa direct butonul de "comanda acum" caz in care un mail automat cu datele tale va fi trimis pe mailul vanzatorului pentru a-l anunta, urmand sa te contacteze el ca sa stabiliti cum poti intra in posesia produsului.
  2. "contacteaza vanzatorul" - daca vrei sa afli mai multe detalii despre produs inainte de a cumpara, poti contacta vanzatorul fie pe mail, fie prin telefon (daca vanzatorul si-a dat numarul de telefon).


4. Feedback

Nu uita. Dupa finalizarea unei tranzactii intra in sectiunea "Istoric tranzactii" din contul tau si lasa un feedback vanzatorului. Si el, la randul lui, iti va lasa tie feedback.


That's it. Simplu si cat se poate de transparent.

Orice sugestii sau nelamuriri ai vizavi de sistem, te rugam sa ne scrii pe contact@garagesale.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Spor la cumparaturi!

Echipa GarageSale.